Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso

Krostatë me reçel ( Receta gatimi nga Leonora Pane )
Krostatë me reçel. Receta e gatimit për krostatë me reçel është dërguar nga Leonora Pane 1 mars 2013. Foto © Leonora Pane
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi me embëlsira klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim krostatë me reçel duke ndjekur udhëzimet në vijim

Përbërësit
250 g miell,
100 g sheqer,
120 g gjalp,
2 vezë,
një bustë me maja për ëmbëlsira,
350 g reçel,
Përgatitja
1
Piqet në temperaturën 180° për 30 minuta.