Duke shfletuar: Sallata 10 Artikuj

sallate cikoreje

Sallatë Çikoreje ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Sallatë Çikoreje. Receta e gatimit për sallatë çikoreje është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 11 gusht 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

sallate me theker dhe perime

Sallatë me thekër dhe perime ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Sallatë me thekër dhe perime. Receta e gatimit për sallatë me thekër është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 4 gusht 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

sallata

Sallatë me perime ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Sallatë me perime. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 26 korrik 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

sallate me perime te ziera

Sallatë me patate të ziera ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Sallatë me patate të ziera. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 28 qershor 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

perime sallate

Perime sallat ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Perime sallat. Receta e gatimit për perime sallat është dërguar nga Bukurie Nexhipi 13 tetor 2015. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

lulelaker sallate

Lulelakër sallatë ( Receta gatimi nga Saimira )

Lulelakër sallatë. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 3 tetor 2014 Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

sallata

Sallatë me bishtaja jeshile ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Sallatë me bishtaja jeshile. Receta e gatimit për sallatë me bishtaja jeshile është dërguar nga Leonora Pane 29 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

sallate me makarona

Sallatë me makarona ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

sallate kapricoza

Sallatë kapriçoza ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Sallatë kapriçoza. Receta e gatimit për sallatë kapriçoza është dërguar nga Bukurie Nexhipi 22 janar 2014. Foto © Bukuirie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

sallate me gjoks pule

Sallatë me gjoks pule ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Sallatë me gjoks pule. Receta e gatimit për sallatë me gjoks pule është dërguar nga Bukurie Nexhipi 22 janar 2014. Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë