Reklama
Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Peshk me patate ne furre

Peshk me patate ne furrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Peshk me patate ne furrë. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 24 shkurt 2018. Foto © Leonora Pane.

936 shikime
Peshk me patate ne furre

Përbërësit

2 peshq mesatar ( lloji i peshkut sipas dëshirës, unë kam përdorur levrek )
1 kg patate
2 thelpinj hurdhër
kripë, majdanoz dhe vaj ulliri
1 gotë me ujë

Përgatitja

1
Pasi ta keni pastruar peshkun vëreni në një tepsi, qëroni patatet dhe prejini në feta dhe hidhini në tepsinë ku vutë peshkun, hidhini kripë, hurdhën dhe majdanozin të grirë imët, vajin e ullirit dhe gotën me ujë,
2
mbulojeni me letër alumin dhe futeni në furrë të nxehur 200° për 25 minuta, pas 25 minutash hiqini letrën e aluminit dhe futeni përsëri për 5-7 minuta.

Mund t'ju interesojë

Reklama

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta . Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat dhe postimet e saj.

Lini një Përgjigje

Loading...
Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: