Duke shfletuar: Biskota 15 Artikuj

Biskota me bajame

Biskota me bajame ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Biskota me bajame. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 24 shkurt 2018. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

amareta

Amareta ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Amareta. Receta gatimit është dërguar nga Bukurie Nexhipi 13 dhjetor 2015. Foto © Bukurie Nexhipi

Biskota spanjolle

Biskota spanjolle ( Receta gatimi nga Beikena Metaj )

Biskota spanjolle. Receta e gatimit për biskota spanjolle është dërguar nga Beikena Metaj 15 tetor 2015. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Biskota me recel

Biskota ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Biskota. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 4 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

biskota ne forme margarite

Biskota në formë margarite ( Receta gatimi nga Saimira )

Biskota në formë margarite. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 2 qershor 2015. Foto © Saimira

Biskota me kafe - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Biskota me kafe ( Receta gatimi e dërguar nga Leonora Pane )

Biskota me kafe. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 8 dhjetor 2014. Foto © Leonora Pane.

Biskota me arra - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Biskota me arra ( Receta gatimi dërguar nga Leonora Pane )

Biskota me arra. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 8 dhjetor 2014. Foto © Leonora Pane.

biskota me limon

Biskota me limon ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Biskota me limon. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 13 prill 2014. Foto © Silvana Belishaku

Biskota me gjalp - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Biskota me gjalp ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Biskota me gjalp. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 30 mars 2014. Foto © Leonora Pane.

biskota me susam

Biskota me susam ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Biskota me susam. Receta e gatimit për biskota me susam është dërguar nga Brikena Metaj 30 mars 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Biskota me nukrema dhe banane - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Biskota me nukrema dhe banane ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Biskota me nukrema dhe banane. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 10 shkurt 2014. Foto © Sona Feimi.

biskota me sherbet

Biskota me shërbet ( Receta gatimi nga Saimira )

Biskota me shërbet. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 5 shkurt 2014. Foto © Saimira

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë