Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Biskota me recel

Biskota ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Biskota. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 4 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim biskota duke ndjekur udhëzimet në vijim

983 shikime

Biskota me recel

Përbërësit

1 dhe 3/4 filxhan çaji me miell,

1/2 lugë çaji me pluhur pjekës,

1/2 lugë çaji me kripë,

1/2 filxhan çaji me gjalp të zbutur,

2/3 filxhan ëaji me sheqer,

1 vezë,

1 lugë çaji me vanilje,

çdo lloj reçeli që ju ndodhet.

Përgatitja

1

Ne fillim përziejmë sheqerin, vezën, gjalpin, kripën, vaniljen, më pas shtojmë miellin e përzier me pluhurin pjekës,

2

i bëjmë si topa të vegjël, i vendosim në tavë, i shtypim me gisht dhe hedhim reçelin, i pjekim në temperaturë 175 gradë për 15-20 minuta.

Yllka Papa ka dërguar në KuzhinaIme.al 31 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Yllka Papa.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: