Duke shfletuar: Esmeralda Geci 4 Artikuj

japeak me lakra

Japrakë me lakra ( Receta gatimi nga Esmeralda Geci )

Japrakë me lakra. Receta gatimit është dërguar nga Esmeralda Geci 3 nëntor 2013. Foto © Esmeralda Geci Për të shfletuar recetat e gatimit nga Esmeralda Geci klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për japrak klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

peshk

Peshk me perime në furrë ( Receta gatimi nga Esmeralda Geci )

Peshk me perime në furrë . Receta e gatimit për peshk me perime në furrë është dërguar nga Esmeralda Geci 1 tetor 2013. Foto © Esmeralda Geci Për të shfletuar recetat e gatimit nga Esmeralda Geci klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

embelsira

Embëlsirë ( Receta gatimi nga Esmeralda Geci )

Embëlsirë. Receta gatimit është dërguar nga Esmeralda Geci 1 tetor 2013. Foto © Esmeralda Geci Për të shfletuar recetat e gatimit nga Esmeralda Geci klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Embëlsirë me reçel kumbulle - Esmeralda Geci - KuzhinaIme.al

Embëlsirë me reçel kumbulle ( Receta gatimi nga Esmeralda Geci )

Embëlsirë me reçel kumbulle. Receta gatimit është dërguar nga Esmeralda Geci 11 shtator 2013. Foto © Esmeralda Geci. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Esmeralda Geci klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë