Duke shfletuar: Këshilla 2 Artikuj

kungulleshka

Vlerat ushqyese të kungulleshkës

Për 10 vjet me rradhë në Florida janë realizuar studime epidermiologjike në mbi 15 000 persona, të cilëve iu kërkua të bashkëpunonin duke ngrënë sasira të mëdha kungulleshkash. Pas 10 vitesh u pa se hasja e tumorit në mushkëri tek duhanepirësit ishte më e ulët në 30 % në krahasim me rastet e tjera në […]

patellxhani

Vlerat ushqyese të patëllxhanit

Patëllxhani ka dy merita kryesore: Vetitë antikolesterol të lëkurës Vetitë ngopëse të tulit. Këshillohet që patëllxhanët të gatuhen në këtë mënyrë: Pritini patëllxhanët në 2 pjesë, hiqni pjesën e tulit, e grini atë, përziejini me oriz dhe domate, vendosini në furrë. Rezultati: Një pjatë e varfër në kalori, por ngopëse dhe me cilësi të mëdha […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë