Shpërndaje

Vlerat ushqyese të patëllxhanit

nga
484 shikime
patellxhani

Patëllxhani ka dy merita kryesore:

  1. Vetitë antikolesterol të lëkurës
  2. Vetitë ngopëse të tulit.

Këshillohet që patëllxhanët të gatuhen në këtë mënyrë: Pritini patëllxhanët në 2 pjesë, hiqni pjesën e tulit, e grini atë, përziejini me oriz dhe domate, vendosini në furrë.

Rezultati: Një pjatë e varfër në kalori, por ngopëse dhe me cilësi të mëdha terapeutike.

Kategoritë

KuzhinaIme.al ka filluar si një faqe në Facebook në 2012. Gjatë këtyre viteve janë dërguar mbi 4000 receta nga më shumë se 100 autorë. Në këtë website do gjeni një përmbledhje të këtyre recetave të organizuara sipas kategorive përkatëse

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: