Duke shfletuar: Mish qengji 14 Artikuj

shqeto permeti

Shqeto përmeti ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

qingj ne furre

Qingj në furrë ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Qingj në furrë. Receta e gatimit për qingj në furrë është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 9 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish qingji klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

tave me mish qingji dhe spinaq

Tavë me mish qengji dhe spinaq ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Tavë me mish qengji dhe spinaq. Receta e gatimit për tavë me mish qengji është dërguar nga Bukurie Nexhipi 2 dhjetor 2015. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mish qengji klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Musaka me mish qengji

Musaka me mëlçi qengji ( Receta gatimi nga Luljeta Gjyzeli )

Musaka me mëlçi qengji, një recetë gatimi tradicionale çame. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Gjyzeli 9 tetor 2015. Fotot © Luljeta Gjyzeli. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi tradicionale të çamërisë klikoni këtu. Për të tjera receta gatimi për musaka klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë […]

pace me koke qingji

Paçe me kokë qingji ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Paçe me kokë qingji. Receta e gatimit për paçe me kokë qingji është dërguar nga Ervina Saliu 8 dhjetor 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për paçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

Mish qingji me verë në furrë - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Mish qingji me verë në furrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tavë me patate dhe mish qingji - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Tavë me patate speca dhe mish qingji ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Tavë me patate speca dhe mish qingji. Receta e gatimit për tavë me patate speca dhe mish qingji është dërguar nga Silvana Belishaku 13 prill 2014. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mish qingji klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

mish qingji me patate ne furre

Mish qingji me patate në furrë ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mish qingji me patate në furrë. Receta e gatimit për mish qingji me patate në furrë është dërguar nga Bukurie Nexhipi 7 shkurt 2014. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish qingji klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Mish qengji me patate - Bukurie Nexhipi - KuzhinaIme.al

Mish qengji me patate ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mish qengji me patate. Receta e gatimit për mish qengji me patate është dërguar nga Bukurie Nexhipi 23 janar 2014. Foto © Bukurie Nexhipi. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

mish qingji me patate ne furre

Mish qingji me patate dhe karrota në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish qingji me patate dhe karrota në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 12 gusht 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish qingji klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

tave kosi

Tavë Elbasani ( Tavë kosi ) ( Receta gatimi nga Feride Bogdani )

Tavë Elbasani ( Tavë kosi ). Receta gatimi nga Feride Bogdani 21 korrik 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Feride Bogdani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tavë kosi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

mish qingji me karrota ne furre

Mish qingji me karrota në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish qingji me karrota në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 10 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish qingji klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë