Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Mish qingji me karrota në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )
Mish qingji me karrota në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 10 maj 2013. Foto © Ervina Saliu
Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
Për të tjera receta gatimi me mish qingji klikoni këtu
Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim mish qingji me karrota në furrë duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
500 gr – 1 kg mish qingji,
2 karrota,
2 domate,
2 gota ujë,
1 filxhan kafeje me vaj,
piper, rigon.
Përgatitja
1
Marim mishin e vejmë në një tas të madh dhe shtojmë karrotat të qëruara dhe të prera në copa mesatate, domatet të prera në feta, vajin dhe erezat.
2
I përziejm mirë dhe i vemë në tepsi, u shtojmë edhe dy gota ujë, i mbulojmë me letër alumini dhe i pjekim në 250 gradë C për rreth 1,30 – 2 orë. Ju bëftë mirë