Duke shfletuar: July 2015 7 Artikuj

kek me pjeshke

Kek me pjeshkë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me pjeshkë. Receta e gatimit për kek me pjeshkë është dërguar nga Ervina Saliu 28 korrik 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

marmalate pjeshke

Marmalatë pjeshke ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Marmalatë pjeshke. Receta e gatimit për marmalatë pjeshke është dërguar nga Ervina Saliu 20 korrik 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

perime ne furre

Perime në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Perime në furrë. Receta e gatimit për perime në furrë është dërguar nga Ervina Saliu 16 korrik 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi vegjetariane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

caj ervina

Çaj në kushte shtëpie ( Receta nga Ervina Saliu )

Çaj në kushte shtëpie. Receta për çaj në kushte shtëpie është dërguar nga Ervina Saliu 13 korrik 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta për pije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

qumeshtor me pete shtepie

Qumështor me petë shtëpie ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qumështor me petë shtëpie. Receta gatimit për qumështor me petë shtëpie është dërguar nga Ervina Saliu 6 korrik 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për qumështor klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

kek ervina

Kek me luleshtrydhe dhe kakao ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me luleshtrydhe die kakao. Receta e gatimit për kek me luleshtrydhe dhe kakao është dërguar nga Ervina Saliu 2 korrik 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

patate ervina

Patate në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Patate në furrë. Receta e gatimit për patate në furrë është dërguar nga Ervina Saliu 1 korrik 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me patate klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë