Duke shfletuar: Ëmbëlsira 284 Artikuj

gliko qershie nga Natasha velia

Gliko qershie ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Receta e gatimit për gliko qershie është një nga më të kërkuarat në sezonin e verës. Në këtë recetë gatimi për gliko qershie dërguar nga Natasha Velia janë përdorur qershi e bardhë dhe e kuqe. Gliko qershie

embelsira me nutella

Embëlsira me nutella ( Pesche dolci ) ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Pothuaj të gjithë ne i adhurojmë recetat për embëlsira. Embëlsira me nutella ( Pesche dolci ) është një recetë gatimi nga kuzhina Italiane, e thjeshtë, e shpejtë, e shijshme, e shërbyer bukur. Perfekte për festa. Embëlsira me nutella ( Pesche dolci )

dhiple

Embëlsira ( Dhiple ) ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Embëlsira (Dhiple) kështu quhen ( ose gjejini një emër tjetër se kush lexon/dëgjon pse quhen kështu dhe pse ashtu “please” ju lutem ! ) / Engjellushe Tusha Embëlsira ( Dhiple )

Biskota me bajame

Biskota me bajame ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Biskota me bajame janë ideale për një mëngjes të lehtë, mund të shoqërohen me një gotë qumësht. Biskota me bajame

Torte me krem dhe fruta pylli

Tortë me krem e fruta pylli ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Milopita

Kek me mollë Milopita ( Receta gatimi e dërguar nga Anila )

shendetlie

Shëndetlie ( Receta gatimi nga KuzhinaIme.al )

Shëndetlie. Receta gatimit për shëndetlie është publikuar nga KuzhinaIme.al 2 janar 2017. Foto © KuzhinaIme.al Mësoni si të përgatisim shëndetlie duke ndjekur udhëzimet në vijim Ps. Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

embelsira per festat

Embëlsira për festat ( Receta gatimi nga KuzhinaIme.al )

Embëlsira për festat. Receta gatimit për embëlsira për festat është publikuar nga KuzhinaIme.al 29 dhjetor 2016. Foto © KuzhinaIme.al Mësoni si të përgatisim embëlsira për festat duke ndjekur udhëzimet në vijim Ps. Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar […]

marmalate fiku

Marmalatë fiku ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Marmalatë fiku. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 22 gusht 2016. Fotot © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

recel kumbulle

Reçel kumbulle ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Reçel kumbulle. Receta gatimit është nga Natasha Velia 17 gusht 2016. Fotot © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

recel gliko fiku

Reçel ( gliko ) fiku ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Reçel ( gliko ) fiku. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 5 gusht 2016. Fotot © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

buding frutash

Buding frutash ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Buding frutash. Receta gatimit është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 4 gusht 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për buding klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë