Duke shfletuar: Luljeta Rrapo Milo 4 Artikuj

tave plendesi

Tavë plëndësi ( Receta gatimi nga Luljeta Rrapo Milo )

Tavë plëndësi. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Rrapo Milo 2 tetor 2013. Foto © Luljeta Rrapo Milo. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Rrapo Milo klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me plënc klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Qifqi me kos

Qifqi me kos, mbështetur tek tradita Kolonjare ( Receta gatimi nga Luljeta Rrapo Milo )

Qifqi me kos, mbështetur tek tradita Kolonjare. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Rrapo Milo 30 shtator 2013. Foto © Luljeta Rrapo Milo Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Rrapo Milo klikoni këtu Për të tjera receta gatimi Kolonjare klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

petulla me mender

Petulla me mender ( menexhik me djath ) gatime Kolonjare ( Receta gatimi nga Luljeta Rrapo Milo )

Petulla me mender ( menexhik me djath ) gatime Kolonjare. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Rrapo Milo 30 shtator 2013. Foto © Luljeta Rrapo Milo. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Rrapo Milo klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

petulla te fshira kolonje

Petulla të fshira Kolonje ( Receta gatimi nga Luljeta Rrapo Milo )

Petulla të fshira Kolonje është një gatim tradicional i Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Me pak përbërës, shumë të thjeshta, shumë të shijshme. Petulla të fshira Kolonje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë