Duke shfletuar: March 2018 2 Artikuj

japrak

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) është një nga recetat e gatimit tradicionale Shqiptare më të preferuara gjatë stinës së pranveres kur gjethet e rrushit janë të njoma. Dollma apo japrak mund të gatuhen edhe me gjethe lakre. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për japrak dërguar në Kuzhina Ime. Dollma […]

dhiple

Embëlsira ( Dhiple ) ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Embëlsira (Dhiple). Embëlsira (Dhiple) kështu quhen ( ose gjejini një emër tjetër se kush lexon/dëgjon pse quhen kështu dhe pse ashtu “please” ju lutem ! ) / Engjellushe Tusha. Kjo është një nga 300 + recetat e gatimit për embëlsira dërguar në Kuzhina Ime. Embëlsira ( Dhiple )

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë