Duke shfletuar: Turshi dhe gogozhare 12 Artikuj

Turshi

Turshi speca me gjizë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Turshi speca me gjizë. Receta e gatimit për turshi speca me gjizë është dërguar nga Silvana Belishaku 26 gusht 2015. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

speca te pjekur

Speca të pjekur fantastikë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Speca të pjekur fantastikë. Receta e gatimit për speca të pjekur është dërguar nga Ervina Saliu 1 shkurt 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi dhe gogozhare klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Kastraveca turshi

Kastraveca të vegjël turshi ( Receta gatimi nga Saimira )

Kastraveca të vegjël turshi. Receta e gatimit për kastraveca të vegjël turshi është dërguar nga Saimira 25 nëntor 2013. Foto © Saimira. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Turshi turli

Turshi turli ( Receta gatimi nga Saimira )

Turshi turli. Receta e gatimit për turshi turli është dërguar nga Saimira 9 nëntor 2013. Foto © Saimira. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Domate turshi

Domate turshi ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Domate turshi. Receta e gatimit për domate turshi është dërguar nga Ervina Saliu 7 nëntor 2013. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi dhe gogozhare klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Sallate turshi

Sallatë turshi me madhësi 3 ose 4 kg ( Receta gatimi nga Alba )

Sallatë turshi me madhësi 3 ose 4 kg. Receta gatimit është dërguat nga Alba 7 nëntor 2013.  Foto © Alba. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Alba klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

speca me gjize

Speca me gjizë ( Receta gatimi nga Saimira )

Speca me gjizë. Receta e gatimit për speca me gjizë është dërguar nga Saimira 10 tetor 2013. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

patellxhane turshi

Patëllxhanë turshi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Patëllxhanë turshi. Receta e gatimit për patëllxhanë turshi  është dërguar nga Silvana Belishaku 25 shtator 2013. Fotot © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

turshi me laker

Turshi me lakër ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Turshi me lakër. Receta e gatimit për turshi me lakër është dërguar nga Silvana Belishaku 25 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

speca gogozhare

Speca gogozhare ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Speca gogozhare. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 11 shtator 2013. Foto © Ervina Saliu Më poshtë do të lexoni përbërësit dhe do ju duken shumë pak, i bera kaq pak për ti provuar si do më dalin. Por ju sugjeroj që masën ta dyfishoni se më dolën fantastike.

patellxhane turshi

Patëllxhanë turshi ( Receta gatimi nga Saimira )

Patëllxhanë turshi. Receta e gatimit për patëllxhanë turshi është dërguar nga Saimira 1 shtator 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

speca gogozhare

Speca gogozhare ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Speca gogozhare. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 30 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë