Duke shfletuar: June 2013 6 Artikuj

tretelina

Tretelina ( Receta gatimi nga Bona )

Tretelina. Receta gatimit është dërguar nga Bona 27 qershor 2013. Foto © Bona Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni si të përgatisim tretelina duke ndjekur udhëzimet në vijim

kek

Kek me arra ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Kekme arra. Receta gatimit për kek me arra është dërguar nga Erjona Balla 26 qershor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

q

Qumështor ( Receta gatimmi nga Albana )

Qumështor. Receta gatimit për qumështor është dërguar nga Albana 23 qershor 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Albana klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për qumështor klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

qofte me salce

Qofte me salcë domatesh ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qofte me salcë domatesh. Receta e gatimit për qofte me salcë domatesh është dërguar nga Ervina Saliu 7 qershor 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

kek

Kek ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Kek. Receta gatimit për kek është dërguar nga Erjona Balla 7 qershor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

mish lepuri

Mish lepuri në furrë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Mish lepuri në furrë. Receta e gatimit për mish lepuri në furrë është dërguar nga Silvana Belishaku 7 qershor 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish lepuri klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë