Duke shfletuar: Vlora Osmani 3 Artikuj

Pogaçe - Vlora Osmani - KuzhinaIme.al

Pogaçe trekëndësha ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Pogaçe, një recetë gatimi tradicionale. Receta e gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 14 tetor 2013. Foto © Vlora Osmani. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pogaçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

gurabije

Gurabije Parisi ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Gurabije Parisi. Receta gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 11 tetor 2013. Foto © Vlora Osmani Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gurabije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

pogace lule

Pogaçe lule ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Pogaçe lule. Receta e gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 16 gusht 2013. Foto © Vlora Osmani Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pogaçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë