Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
gurabije

Gurabije Parisi ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Gurabije Parisi. Receta gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 11 tetor 2013. Foto © Vlora Osmani

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për gurabije klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim gurabije parisi duke ndjekur udhëzimet në vijim

109 shikime
gurabije

Përbërësit

3 të verdha të vesë
1 gotë uji sheqer pluhur (pudër)
250 gr gjalp
1 lugë çaji sodë buke (sode bikarboni)
1 gotë uji arra të thyera
arra
miell
Për sipër:
Të bardhë veze

Përgatitja

1
Sheqerin pudër dhe gjalpin përzijeni në një enë. Pastaj shtoni vezët, sodën e bukës, arrat dhe miellin.
2
Nga brumi i formuar në trashësi mesatare bëni topa dhe rreshtoni në tepsi. Veni sipër nga gjysmë arre. Futeni në furrë të piqen në temperaturë 180°C.

Vlora Osmani ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 10 receta gatimi me foto origjinale të gatimeve të saj dhe të huazuara. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit Vlora Osmani.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: