Duke shfletuar: Gusht 2013 29 Artikuj

kollpita

Receta e Kollpites ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Receta e Kollpites. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 31 gusht 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Byrek-me-spinaq-Ana-KuzhinaIme.al

Byrek me spinaq ( Receta gatimi nga Ana )

Byrek me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Ana 31 gusht 2013. Fotot © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

cambele

Cambele ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Cambele. Receta e gatimit për cambele është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

speca gogozhare

Speca gogozhare ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Speca gogozhare. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 30 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

rosto me mish vici

Rosto me mish viçi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Rosto me mish viçi. Receta e gatimit për rosto me mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

pallaqinka me spinaq

Pallaqinka me spinaq ( Receta gatimi nga Meri Kryeziu )

Pallaqinka me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Meri Kryeziu 29 gusht 2013. Foto © Meri Kryeziu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Meri Kryeziu klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni si të përgatisim […]

marmalate pjeshke

Marmalatë pjeshke ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Marmalatë pjeshke. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 21 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Revani me niseshte - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Revani me Niseshte (Hasude) ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Revani me niseshte ( Hasude ), një ëmbëlsirë popullore. Receta e gatimit për revani me nisheshte ( hasude ) është dërguar nga Silvana Belishaku 19 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për revani klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë […]

krepa

Krepa me çokollatë dhe banane ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Krepa me çokollatë dhe banane. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 19 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Reçel rrushi - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Reçel rrushi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Reçel rrushi. Receta e gatimit për reçel rrushi është dërguar nga Silvana Belishaku 18 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

proja

Proja ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )

Proja. Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 16 gusht 2013. Foto © Dafina Tushaj 16 gusht 2013. Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Tortë me mollë - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Tortë me mollë dhe copa çokollate ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Tortë me mollë dhe copa çokollate. Receta e gatimit  për tortë me mollë dhe copa çokollate është dërguar nga Silvana Belishaku 16 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë