Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Reçel rrushi - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Reçel rrushi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Reçel rrushi. Receta e gatimit për reçel rrushi është dërguar nga Silvana Belishaku 18 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku.

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim reçel rrushi duke ndjekur udhëzimet në vijim

1729 shikime

Reçel rrushi - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Përbërësit

1 kg rrush

700 gr sheqer

lëng limoni

aromë karafili

Përgatitja

1

Pastrojmë rrushin, e shplajmë mirë, hedhim sheqerin, 1 gotë ujë, e vemë të ziej në zjarr të ulët, kur të fillojë të ziej ja heqim vazhdimisht shkumën, më pas kur fillon trashet shtojmë 1 lugë lëng limoni dhe karafilin për aromë.

2

E lemë të ziej për rreth 2 orë. Kur të jetë gati e lemë të ftohet dhe e vendosim në vend të freskët në vazo të vulosur. Shpresoj t’ju pëlqejë. Ju bëftë mirë

Silvana Belishaku ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Silvana Belishaku.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: