Duke shfletuar: Gusht 2015 8 Artikuj

sardele

Tavë me sardele dhe hudhra ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Tavë me sardele dhe hudhra. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 27 gusht 2015. Fotot © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me sardele klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Turshi

Turshi speca me gjizë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Turshi speca me gjizë. Receta e gatimit për turshi speca me gjizë është dërguar nga Silvana Belishaku 26 gusht 2015. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Pite me kunguj

Pite me kunguj ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me kunguj. Receta e gatimit për pite me kunguj është dërguar nga Ervina Saliu 20 gusht 2015. Fotot © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Reçel fiku - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Reçel fiku kokërr ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel fiku kokërr. Receta e gatimit për reçel fiku kokërr është dërguar nga Ervina Saliu 20 gusht 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

mish pule

Mish pule me bamje dhe patate ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish pule me bamje dhe patate. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 18 gusht 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Reçel fiku - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Reçel fiku ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel fiku. Receta e gatimit për reçel fiku është dërguar nga Ervina Saliu 12 gusht 2015. Fotot © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

japrak ervina

Japrak me perime ( pa mish ) ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Japrak me perime ( pa mish ). Receta e gatimit për japrak me perime ( pa mish ) është dërguar nga Ervina Saliu 3 korrik 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për japrak klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

byftekia

Byftekia me patate në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byftekia me patate në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 3 gusht 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë