Duke shfletuar: Valbona Krasniqi 4 Artikuj

Bakllava sipas tradites Kosovare

Bakllava sipas traditës Kosovare ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Bakllava sipas traditës Kosovare. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 26 tetor 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

revani me niseshte

Revani me niseshte ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Revani me niseshte. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 3 tetor 2013. Foto © Valbona Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

kollpita

Receta e Kollpites ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Receta e Kollpites. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 31 gusht 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Tespishte

Tespishte ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Tespishte. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 16 gusht 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë