Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Tespishte

Tespishte ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Tespishte. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 16 gusht 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim tespishte duke ndjekur udhëzimet në vijim

14456 shikime
Tespishte

Përbërësit

6 gota të ujit me miell
1 gote miell misri
1 pluhur paste
Shërbeti:
4 gota uji me sheqer,
3 gota ujë,
një pjesë të limonit,

Përgatitja

1
Të gjitha këto i përziejm bashkë.
2
Një margarinë e shkrijmë në avull dhe i hedhim një gotë kos, një gote vaj dhe dy të verdha të vesë,
3
i përziejm të gjitha dhe ja hedhim në miellin e përzier me pluhur paste dhe e ngjeshim me duar,
4
e lyejm tepsinë me yndyrë dhe e vendosim brumin në të, e rrafshojmë dhe e prejmë në katrore ose çfarë do forme që dëshironi.
5
Shërbetin e vendosim që të vlojë, që nga momenti kur e fusim tespishten në furrë.
6
Tespishten e pjekim në filllim temperatura e lartë 200 gradë e pastaj e zvogëlojmë në 150 gradë, pjekja duhet të zgjatë afër një orë.
7
Tespishtja duhet me qenë e vakët e shërbeti i valë. Ju bëftë mirë

Valbona Krasniqi ka dërguar në KuzhinaIme.al 4 receta gatimi me foto origjinale të gatimeve të saj dhe të huazuara. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: