Reklama

Duke shfletuar: Mish pule 59 Artikuj

zog fshati

Një pulë fshati ose zog me kulaç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Një pulë fshati ose zog me kulaç. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 23 shkurt 2018. Foto © Natasha Velia

Gjelle me therrime dhe mish pule

Gjellë me thërrime me mish pule ( Receta gatimi nga Engjëllushe Tusha )

Gjellë me thërrime me mish pule. Receta gatimit është dërguar nga Engjëllushe Tusha 29 shtator 2017. Foto © Engjellushe Tusha

kofshe pule me speca me gjize

Kofshë pule me salcë domate e shoqëruar me speca me gjizë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Kofshë pule me salcë domate e shoqëruar me speca me gjizë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 29 gusht 2016. Foto © Natasha Velia

supe krem patate me pule

Supë krem patate me pulë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Supë krem patate me pulë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 29 korrik 2016. Foto © Natasha Velia

pule me pershesh

Pulë me përshesh ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pulë me përshesh. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 14 korrik 2016. Foto © Natasha Velia

pule me therrime

Pulë me thërrime ( gjellë karakteristike Përmeti ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pulë me thërrime ( gjellë karakteristike Përmeti ). Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 30 qershor 2016. Foto © Natasha Velia

fileto pule te mbushura me spinaq

Fileto pule të mbushura me spinaq ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Fileto pule të mbushura me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 22 qershor 2016. Foto © Natasha Velia

kotoleta me mish pule

Kotoleta me shpatulla pule ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Kotoleta me shpatulla pule. Receta gatimit është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 17 shkurt 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli

makarona me mish pule

Makarona me mish pule ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Makarona me mish pule. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 17 shkurt 2016. Foto © Ervina Saliu

Pershesh me mish pule

Përshesh me mish pule ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Përshesh me mish pule. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 8 shkurt 2016. Foto © Ervina Saliu Kush tha që duhet ta bëjmë 1 herë në vit dhe vetëm me pulë deti

pule deti e mbushur me geshtenja

Pulë deti e mbushur me gështenja ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Pulë deti e mbushur me gështenja. Receta gatimit për pulë deti ië mbushur me gështenja është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 28 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli Mësoni si të përgatisim pulë deti të mbushur me gështenja duke ndjekur udhëzimet në vijim

role gjel deti

Role gjel deti i mbushur ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Role gjel deti i mbushur. Receta gatimit është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 8 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli Mësoni si të përgatisim role gjel deti të mbushur duke ndjekur udhëzimet në vijim

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë