Duke shfletuar: Mish pule 64 Artikuj

mish pule me perime

Mish pule me perime ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Mish pule me perime. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 12 mars 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pule me limon dhe erza

Pulë me limon dhe erëza ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pulë me limon dhe erëza. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 12 shkurt 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

kofsha pule2

Kofsha pule me majonez dhe rozmarinë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kofsha pule me majonez dhe rozmarinë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 11 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

pershesh me buke misri

Përshesh me bukë misri (receta e vjerrës) ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Përshesh me bukë misri (receta e vjerrës). Receta gatimit e gatimit për përshesh me bukë misri është dërguar nga Leonora Pane 23 janar 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për përshesh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

Tavë me oriz - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Tavë me oriz ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tavë me oriz. Receta e gatimit për tavë me oriz është dërguar nga Leonora Pane 7 tetor 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

krahe pule

Krahë pule ( një pjatë e preferuar nga fëmijet ) ( Receta gatimi nga Saimira )

Krahë pule ( një pjatë e preferuar nga fëmijet ). Receta e gatimit për krahë pule është dërguar nga Saimira 3 tetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

fergese me melci pule

Fërgesë me mëlçi pule ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fërgesë me mëlçi pule. Receta e gatimit për fërgesë me mëlçi pule është dërguar nga Leonora Pane 20 korrik 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

brijam

Brijam ( Receta gatimi nga Saimira )

Brijam. Receta e gatimit për brijam është dërguar nga Saimira 7 qershor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

pule e shuar me vere

Pulë e shuar me verë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

makarona me gjokse pule

Makarona me gjoks pule ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Makarona me gjoks pule. Receta gatimit është dërguar nga Engjellushe Tusha 26 mars 2014. Foto © Engjellushe Tusha Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pule me portokall

Pulë me portokall ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Pulë me portokall. Receta e gatimit për pulë me portokall është dërguar nga Brikena Metaj 11 mars 2014. Foto © Brikena Metaj. Ndonese në foto nuk duket dhe aq mirë, ka një shije të mrekullueshme, harrova ta bëja foton dhe u kujtova pasi e kishim boshatisur tepsinë, mqs kisha edhe njerëz, nuk u zgjata sh […]

supe me krem mish pule

Supë krem me mish pule ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Supë krem me mish pule. Receta e gatimit për supë krem me mish pule është dërguar nga Brikena Metaj 11 mars 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë