Duke shfletuar: Mish pule 64 Artikuj

fetina

Fetina pule me proshutë dhe djathë ( Receta gatimi nga Edvina Gjeçi )

Kjo është një nga recetat që më pëlqejnë më shumë. Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 18 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

pule4

Pulë me birrë dhe qofte patateje ( krokete ) ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Pulë me birrë dhe qofte patateje ( krokete ). Receta e gatimit për pulë me birrë dhe qofte patateje është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 14 dhjetor 2015. Fotot © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

role gjel deti

Role gjel deti i mbushur ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Role gjel deti i mbushur. Receta e gatimit për role gjel deti të mbushur është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 8 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish gjel deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

mish pule me domate

Mish pule me domate ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish pule me domate. Receta e gatimit për mish pule me domate është dërguar nga Ervina Saliu 11 nëntor 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Pule me patate ne tave balte

Pulë me patate në tavë balte ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Pulë me patate në tavë balte. Receta e gatimit për pulë me patate në tavë balte është dërguar nga Bukurie Nexhipi 17 tetor 2015. Fotot © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

kerpudha gjoks pule

Kërpudha të shoqëruar me gjoks pule ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Kërpudha të shoqëruar me gjoks pule. Receta e gatimit për kërpudha të shoqëruar me gjoks pule është dërguar nga Bukurie Nexhipi 3 tetor 2015. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

mish pule

Mish pule me bamje dhe patate ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish pule me bamje dhe patate. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 18 gusht 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

makarona me pule dhe brokoli

Makarona me pule dhe brokoli ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona me pule dhe brokoli. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 29 qershor 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

puleelimonuar

Pulë e limonuar ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pulë e limonuar. Receta e gatimit për pulë të limonuar është dërguar nga Ervina Saliu 22 qershor 2015. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Pule me pilaf

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 21 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

gjokse pule te marinuara

Gjokse pule të marinuara ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Gjokse pule të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 18 maj 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

makarona me mish pule

Makarona ( Spageti ) me mish pule ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona ( Spageti ) me mish pule. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 20 prill 2015. Foto © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë