Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
kerpudha gjoks pule

Kërpudha të shoqëruar me gjoks pule ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Kërpudha të shoqëruar me gjoks pule. Receta e gatimit për kërpudha të shoqëruar me gjoks pule është dërguar nga Bukurie Nexhipi 3 tetor 2015. Foto © Bukurie Nexhipi

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim kërpudha të shoqëruar me gjoks pule duke ndjekur udhëzimet në vijim

364 shikime

kerpudha gjoks pule

Përbërësit

500 gr kërpudha

1 qepë

Vaj ulliri

Kripë

Piper të kuq e të zi

gjoks pule

pak gjalp

kripë

piper

1 lugë kafeje rozmarin

lëngun e 1 limoni

Përgatitja

1

Në një enë me vaj ulliri hedhim qepën e prerë në copa të mëdha dhe kërpudhat e pastruara nga bishti.

2

I kaurdisim në zjarr të ulët për 10 minuta më pas hedhim kripë, piper të zi e të kuq e i vendosim kapakun duke i lënë edhe për 10 minuta në zjarr të ulët.

3

Gjoksin e pulës e presim në filet të holla dhe e marinojmë me kripë, piper të zi e rozmarinë. E lemë për 10 minuta dhe e skuqim me pak gjalp.

4

Në kohën që merr ngjyrë nga të dyja anët i shtrydhim lëngun e një limoni, e lemë edhe 2-3 minuta dhe është gati. E shoqërojmë me kërpudha dhe me një lugë salcë kosi të përgatitur me hudhra, kripë e vaj ulliri

Bukurie Nexhipi ka dërguar në KuzhinaIme.al 69 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: