Duke shfletuar: Shtator 2013 37 Artikuj

Qifqi me kos

Qifqi me kos, mbështetur tek tradita Kolonjare ( Receta gatimi nga Luljeta Rrapo Milo )

Qifqi me kos, mbështetur tek tradita Kolonjare. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Rrapo Milo 30 shtator 2013. Foto © Luljeta Rrapo Milo Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Rrapo Milo klikoni këtu Për të tjera receta gatimi Kolonjare klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

petulla me mender

Petulla me mender ( menexhik me djath ) gatime Kolonjare ( Receta gatimi nga Luljeta Rrapo Milo )

Petulla me mender ( menexhik me djath ) gatime Kolonjare. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Rrapo Milo 30 shtator 2013. Foto © Luljeta Rrapo Milo. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Rrapo Milo klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Saimira )

Reçel ftoi. Receta e gatimit për reçel ftoi është dërguar nga Saimira 28 shtator 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

byrek me spinaq dhe gjize

Byrek me spinaq dhe gjizë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me spinaq dhe gjizë. Receta e gatimit për byrek me spinaq dhe gjizë është dërguar nga Silvana Belishaku 27 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

petulla te fshira kolonje

Petulla të fshira Kolonje ( Receta gatimi nga Luljeta Rrapo Milo )

Petulla të fshira Kolonje. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Rrapo Milo 27 shtator 2013. Foto © Luljeta Rrapo Milo Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Rrapo Milo klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

omlete ne furre

Omletë në furrë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Omletë në furrë. Receta e gatimit për omletë në furrë është dërguar nga Silvana Belishaku 26 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për omletë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

liker mandarine

Liker mandarine ( Receta për pije nga Ervina Saliu )

Liker mandarine. Receta për liker mandarine është dërguar nga Ervina Saliu 26 shtator 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta për pije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

recel gliko mandarine

Reçel ( gliko ) mandarine ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel ( gliko ) mandarine. Receta e gatimit për reçel ( gliko ) mandarine është dërguar nga Ervina Saliu 26 shtator 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

briosh

Briosh ( Receta gatimi nga Elvira Shkoza )

Briosh. Receta gatimit është dërguar nga Elvira Shkoza 26 shtator 2013. Foto © Elvira Shkoza Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Elvira Shkoza klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

embelsire me obllanda

Embëlsirë me obllanda ( Receta gatimi nga Diana N Pira )

Embëlsirë me obllanda. Receta gatimit është dërguar nga Diana N Pira 26 shtator 2013. Foto © Diana N Pira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Diana N Pira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

patellxhane turshi

Patëllxhanë turshi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Patëllxhanë turshi. Receta e gatimit për patëllxhanë turshi  është dërguar nga Silvana Belishaku 25 shtator 2013. Fotot © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

klife shtepie

Kifle Shtëpie ( Receta gatimi nga Julia )

Kifle Shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Julia 25 shtator 2013. Foto © Julia Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Julia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë