Duke shfletuar: December 2013 43 Artikuj

petulla me leng portokalli

Petulla me lëng portokalli ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Petulla me lëng portokalli. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 30 dhjetor 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

makarona karbunara

Makarona karbunara ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Makarona karbunara. Receta gatimit për makarona karbunara është dërguar nga Erjona Balla 28 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

omlete me laker te kuqe

Omletë me lakër të kuqe ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Omletë me lakër të kuqe. Receta gatimit për omletë me lakër të kuqe është dërguar nga Erjona Balla 28 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për omletë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

Paçe - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Paçe me kokë qingji dhe plënc ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Paçe me kokë qingji dhe plënc. Një recetë gatimi tradicionale për mëngjes. Receta e gatimit për paçe me kokë qingji dhe plënc është dërguar nga Silvana Belishaku 27 dhjetor 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mish qingji klikoni këtu […]

patate në furrë - Erjona Balla - KuzhinnIme.al

Patate të mbushura në furrë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Patate të mbushura në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 23 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me patate klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

trilece me nutella

Trileçe me nutella ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Trileçe me nutella. Receta gatimit për trileçe me nutella është dërguar nga Erjona Balla 23 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për trileçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

melci vici me balsamico

Mëlçi viçi me balsamico ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mëlçi viçi me balsamico. Receta e gatimit për mëlçi viçi me balsamico është dërguar nga Bukurie Nexhipi 21 dhjetor 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

fileto vici me krem

Fileto viçi me krem ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Fileto viçi me krem. Receta e gatimit për fileto viçi me krem është dërguar nga Bukurie Nexhipi 20 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

comlek

Çomlek me mish viçi shoqëruar me pilaf ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Çomlek me mish viçi shoqëruar me pilaf. Receta e gatimit për çomlek me mish viçi është dërguar nga Bukurie Nexhipi 20 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

gjalp me erza

Gjalp me erza ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Gjalp me erza. Receta gatimit për gjalp me erza është dërguar nga Bukurie Nexhipi 19 dhjetor 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Një mënyrë tjetër mund ta përdorni gjalpin me hudhra dhe me erza të ndryshme si ju ti dëshironi. Gjalpi me erza është një recetë tepër e shijshme. Ju mund ta përdorni atë mbasi […]

makarona me perime

Makarona me perime ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Makarona me perime. Receta e gatimit për makarona me perime është dërguar nga Bukurie Nexhipi 19 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

kunguj te mbushur

Kunguj të mbushur ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Kunguj të mbushur. Receta e gatimit për kunguj të mbushur është dërguar nga Bukurie Nexhipi 18 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me kunguj klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë