Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
patate në furrë - Erjona Balla - KuzhinnIme.al

Patate të mbushura në furrë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Patate të mbushura në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 23 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla.

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me patate klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim patate të mbushura në furrë duke ndjekur udhëzimet në vijim

8149 shikime

patate në furrë - Erjona Balla - KuzhinnIme.al

Përbërësit

5 patate

400 gr sallam

200 gr djathë pice

3 speca

1 qepë

2 fletë dafine

1 degë rozmarinë

vaj ulliri

kripë dhe piper i zi

Përgatitja

1

I presim patatet në rrathë por jo deri në fund, si në foto.

2

Në mes të patateve vendosim specat e prera në rrathë, sallamin dhe qepën.

3

I vendosim në tavë dhe shtojmë kripë, piper, dafinën, vajin dhe rozmarinën.

4

Tepsinë e mbulojmë me letër alumini dhe i pjekim patatet për 1 orë në temperaturë 250 gradë.

5

Mbase 1 ore heqim letren e aluminit dhe lemë të piqet deri sa patatet te zenë kore më pas shtojmë djathin, e lemë edhe 10 minuta dhe me pas e servirim. Ju befte mirë.

Erjona Balla ka dërguar në KuzhinaIme.al rreth 100 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Erjona Balla

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: