Duke shfletuar: April 2013 23 Artikuj

cyrek per pashket

Çyrek për pashkët ( Receta gatimi nga Ana )

Çyrek për pashkët. Receta gatimit është dërguar nga Ana 30 prill 2013. Foto © Ana Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira për festa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

byrek me kerpudha

Byrek me kërpurdha ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byrek me kërpurdha. Receta e gatimit për byrek me kërpurdha është dërguar nga Ervina Saliu 29 prill 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

kek me dy cokollata

Kek me dy çokollata ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me dy çokollata. Receta e gatimit për kek me dy çokollata është dërguar nga Ervina Saliu 27 prill 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

sallam cokollate

Sallam me çokollatë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Sallam me çokollatë. Receta e gatimit për sallam me çokollatë është dërguar nga Ervina Saliu 27 prill 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

luleshtrydhe

Krem me luleshtrydhe ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Krem me luleshtrydhe. Receta e gatimit për krem me luleshtrydhe është dërguar nga Ervina Saliu 27 prill 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

hallve

Hallvë ( Receta gatimi nga Ana )

Hallvë, një gatim tradicional. Receta gatimit është dërguar nga Ana 27 prill 2013. Foto © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për hallvë klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

makarona pene me kerpudha

Makarona pene me kërpudha ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Makarona pene me kërpudha. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 24 prill 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

mesinike me melci

Mesnikë me mëlçi ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mesnikë me mëlçi. Receta e gatimit për mesinikë me mëlçi është dërguar nga Ervina Saliu 24 prill 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

brusketa me sardele

Brusketa me sardele ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Brusketa me sardele. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 24 prill 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për brusketa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

byrek

Galaktobyreko ( Qumështor ) ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Galaktobyreko ( Qumështor ). Receta gatimit për qumështor është dërguar nga Ervina Saliu 24 prill 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për qumështor klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kallamarë të mbushura - Ana - KuzhinaIme.al

Kallamarë të mbushura më djathë të bardhë ( Receta gatimi nga Ana )

Kallamarë të mbushura më djathë të bardhë. Receta gatimit është dërguar nga Ana 22 prill 2013. Fotot © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me kallamarë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kek me limon

Kek me limon ( Receta gatimi nga Ana )

Kek me limon, një ëmbëlsirë e thjeshtë dhe e shijshme. Receta gatimit është dërguar nga Ana 20 prill 2013. Foto © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë