Duke shfletuar: Receta gatimi mëngjes 43 Artikuj

petulla ne pollce

Petulla në pollçe ( Receta gatimit nga Leonora Kodra )

Petulla në pollçe. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Kodra 23 shtator 2017. Fotot © Leonora Kodra. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

petulla me erza

Petulla me erza ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Petulla me erza. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 22 gusht 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

pasta sy

Pasta Sy ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pasta sy. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 24 qershor 2016. Fotot © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

petulla

Petulla ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Petulla. Receta e gatimit për petulla është dërguar nga Silvana Belishaku 2 mars 2016. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

petulla

Petulla ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Petulla. Një recetë me 3 përbërës dhe taman për mëngjes Receta e gatimit për petulla me 3 përbërës është dërguar nga Ervina Saliu 28 shkurt 2016. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

petulla

Petulla ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Petulla. Receta e gatimit për petulla është dërguar nga Bukurie Nexhipi 7 shkurt 2016. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

krepa me nutella dhe fruta

Krepa të mbushura me nutella dhe copa frutash ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Krepa të mbushura me nutella dhe copa frutash. Receta e gatimit për krepa të mbushura me copa frutash është dërguar nga Silvana Belishaku 25 maj 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

buke me djathe ne grill

Bukë me dhjathë në grill ( Grilled Cheese ) ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Bukë me dhjathë në grill ( Grilled Cheese ). Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 2 mars 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

pancake

Pancake ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pancake. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 10 shkurt 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

pite me majoneze

Pite me majonezë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me majonezë. Receta e gatimit për pite me majinezë është dërguar nga Ervina Saliu 12 janar 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

pace me koke qingji

Paçe me kokë qingji ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Paçe me kokë qingji. Receta e gatimit për paçe me kokë qingji është dërguar nga Ervina Saliu 8 dhjetor 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për paçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

pite me molle

Pite me mollë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me mollë. Receta gatimit për pite me mollë është dërguar nga Ervina Saliu 3 tetor 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë