Duke shfletuar: Pite 9 Artikuj

pite familjare

Pite familjare me gjizë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pite familjare me gjizë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 24 korrik 2016. Fotot © Natasha Velia Kjo pite është shumë e shpejt, mbushja brenda mund të behet me çfardo lloj ushqimesh që keni ne frigorifer që nga perimet, sallamrat e ndryshme, kerpudhat e deri tek mishrat e ndryshme. Për të shfletuar recetat e […]

Pite me kunguj

Pite me kunguj ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me kunguj. Receta e gatimit për pite me kunguj është dërguar nga Ervina Saliu 20 gusht 2015. Fotot © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

pite

Pite të çastit ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite të çastit. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 25 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

pite me majoneze

Pite me majonezë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me majonezë. Receta e gatimit për pite me majinezë është dërguar nga Ervina Saliu 12 janar 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

pite me molle

Pite me mollë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me mollë. Receta gatimit për pite me mollë është dërguar nga Ervina Saliu 3 tetor 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

pite me djathe

Pite me djathë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me djathë. Receta e gatimit për pite me djathë është dërguar nga Ervina Saliu 2 maj 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

pite te embla

Pite të ëmbla ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite të ëmbla. Receta e gatimit për pite të ëmbla është dërguar nga Ervina Saliu 24 shkurt 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

pite me djathe

Pite me djathë ( Receta gatimi nga Xhensila Kodra )

Pite me djathë. Receta gatimit është dërguar nga Xhensila Kodra 6 shtator 2013. Foto © Xhensila Kodra. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Xhensila Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

pite me portokall ervina

Portokalopita ( pite me portokall ) ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Portokalopita ( pite me portokall ). Receta e gatimit për portokalopita ( pite me portokall ) është dërguar nga Ervina Saliu 2 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë