Duke shfletuar: Dafina Tushaj 3 Artikuj

proja

Proja ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )

Proja. Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 16 gusht 2013. Foto © Dafina Tushaj 16 gusht 2013. Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

ashure me shege

Ashure me shegë ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )

Ashure me shegë. Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 12 gusht 2013. Foto e huazuar sa pë ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ashure klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

molto

Molto ( kurasan ) ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )

Molto ( kurasan ). Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 12 gusht 2013, Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kurasan klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë