Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
molto

Molto ( kurasan ) ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )

Molto ( kurasan ). Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 12 gusht 2013, Foto e huazuar sa per ilustrim

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për kurasan klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim molto duke ndjekur udhëzimet në vijim

2291 shikime
molto

Përbërësit

3 vezë
3 lugë sheqer
200 gr gjalp
1 gotë qumësht
700 gr miell bar buket
Për mbushjen:
çokollatë ose reçel

Përgatitja

1
Zemë brumin dhe e lemë të vi për rreth 1 orë. Pasi brumi është gati, e ndajmë në topa dhe bëjmë nje rreth si e shikoni edhe në foto. Shiko foton.
2
Fillojmë të bëjmë moltot, pasi janë gati duhet ti lemë që të vinë edhe 1 orë tjetër. Ngrohim furrën në temperaturë 180 ° c dhe i pjekim për 30 minuta. Ju bëftë mirë.

Dafina Tushaj ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 100 receta gatimi me foto origjinale të gatimeve të saj dhe të huazuara. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Dafina Tushaj.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: