Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Molto ( kurasan ) ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )
Molto ( kurasan ). Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 12 gusht 2013, Foto e huazuar sa per ilustrim
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi për kurasan klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim molto duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
3 vezë
3 lugë sheqer
200 gr gjalp
1 gotë qumësht
700 gr miell bar buket
Për mbushjen:
çokollatë ose reçel
Përgatitja
1
Zemë brumin dhe e lemë të vi për rreth 1 orë. Pasi brumi është gati, e ndajmë në topa dhe bëjmë nje rreth si e shikoni edhe në foto. Shiko foton.
2
Fillojmë të bëjmë moltot, pasi janë gati duhet ti lemë që të vinë edhe 1 orë tjetër. Ngrohim furrën në temperaturë 180 ° c dhe i pjekim për 30 minuta. Ju bëftë mirë.