Duke shfletuar: January 2016 21 Artikuj

Kapessante gratinate

Kapessante gratinate ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Kapessante gratinate. Receta e gatimit për kapessante gratinate është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 29 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me prodhime deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

japrak me laker

Japrak me lakër ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Japrak me lakër. Receta e gatimit për japrak me lakër është dërguar nga Ervina Saliu 29 janar 2016. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për japrak klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

kek me mente dhe miell kokos

Kek me mente dhe miell kokos ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Kek me mente dhe miell kokos. Receta e gatimit për kek me miell kokos është dërguar nga Silvana Belishaku 28 janar 2016. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

buke e mbushur me qepe dhe djathe

Bukë e mbushur me qepë dhe djathë ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Bukë e mbushur me qepë dhe djathë. Receta e gatimit për bukë të mbushur me qepë dhe djathë është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 27 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

supe me theker

Supë me thekër ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Supë me thekër. Receta e gatimit për supë me thekër është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 24 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

byrek me argjinare

Byrek me argjinarë ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Byrek me argjinarë. Receta e gatimit për byrek me argjinarë është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 22 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

oktapod

Oktapod në zgarë ( Receta gatimi nga Luljeta Gjyzeli )

Oktapod në zgarë. Receta gatimit për oktapod në zgarë është dërguar nga Luljeta Gjyzeli 20 janar 2016. Foto © Luljeta Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me oktapod klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

cc

Oriz “Rizoto” me panxhar ( Receta gatimi nga Luljeta Gjyzeli )

Oriz “Rizoto” me panxhar. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Gjyzeli 20 janar 2016. Foto © Luljeta Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me oriz klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Embelsire me sherbet

Embëlsirë me shërbet ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Embëlsirë me shërbet. Receta e gatimit për embëlsirë me shërbet është dërguar nga Ervina Saliu 19 janar 2016. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

mashurka fantazi

Mashurka fantazi ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Mashurka fantazi. Receta e gatimit për mashurka fantazi është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 19 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mashurka klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

cc

Patëllxhan me patate në furrë ( Receta gatimi nga Edvina Gjeci )

Patëllxhan me patate në furrë. Receta e gatimit për patëllxhan me patate në furrë është dërguar nga Edvina Gjeçi 19 janar 2016. Fotot © Edvina Gjeçi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me me patëllxhanë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

spageti me midhje

Spageti me midhje ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Spageti me midhje. Receta e gatimit për spageti me midhje është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 17 janar 2016. Fotot © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me midhje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë