Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso

Kapessante gratinate ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )
Kapessante gratinate. Receta e gatimit për kapessante gratinate është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 29 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi me prodhime deti klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim kapessante gratinate duke ndjekur udhëzimet në vijim

Përbërësit
Kapessante
bukë e grirë,
majdanoz të grirë,
pak kripë,
piper të kuq,
të verdhën e gjysëm limoni
dy lug vaj ulliri
Përgatitja
1
Pastrohen kapesantet mirë në ujë të rrjedhshëm, vendosen akoma tek guackat e veta. Bashkohet bukë e grirë, majdanoz të grirë, pak kripë, piper të kuq, të verdhën e gjysëm limoni dy lug vaj ulliri. Kjo përbërje i hidhet për sipër kapesanteve.
2
I fusim në furr me 180 grad për 15 minuta. Nga mesi kohës kur të ken filluar të piqen spërkaten me pak konjak. Po nuk preferuat konjakun, hidhini lëng limoni. Ju bëftë mirë!