Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Kapessante gratinate

Kapessante gratinate ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Kapessante gratinate. Receta e gatimit për kapessante gratinate është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 29 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me prodhime deti klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim kapessante gratinate duke ndjekur udhëzimet në vijim

137 shikime

Kapessante gratinate

Përbërësit

Kapessante

bukë e grirë,

majdanoz të grirë,

pak kripë,

piper të kuq,

të verdhën e gjysëm limoni

dy lug vaj ulliri

Përgatitja

1

Pastrohen kapesantet mirë në ujë të rrjedhshëm, vendosen akoma tek guackat e veta. Bashkohet bukë e grirë, majdanoz të grirë, pak kripë, piper të kuq, të verdhën e gjysëm limoni dy lug vaj ulliri. Kjo përbërje i hidhet për sipër kapesanteve.

2

I fusim në furr me 180 grad për 15 minuta. Nga mesi kohës kur të ken filluar të piqen spërkaten me pak konjak. Po nuk preferuat konjakun, hidhini lëng limoni. Ju bëftë mirë!

Lulzime Gjyzeli ka dërguar në KuzhinaIme.al 44 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjitha recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: