Duke shfletuar: October 2013 38 Artikuj

qofte me mish pule

Qofte me mish pule ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qofte me mish pule. Receta e gatimit për qofte me mish pule është dërguar nga Ervina Saliu 31 tetor 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel ftoi. Receta e gatimit për reçel ftoi është dërguar nga Ervina Saliu 31 tetor 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Pica - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Pica të vogla në formë lule ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pica të vogla në formë lule, një recetë gatimi perfekte për fëmijët. Receta e gatimit për pica të vogla është dërguar nga Silvana Belishaku 29 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë […]

pule me leng rosnicash

Pulë me lëng rosnicash ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pulë me lëng rosnicash. Receta e gatimit për pulë me lëng rosnicash është dërguar nga Silvana Belishaku 28 tetor 2013. Foto © silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Bakllava sipas tradites Kosovare

Bakllava sipas traditës Kosovare ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Bakllava sipas traditës Kosovare. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 26 tetor 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

kurasane per pese minuta

Kurasanë për 5 minuta ( Receta gatimi nga Saimira )

Kurasanë për 5 minuta. Receta e gatimit për kurasanë për 5 minuta është dërguar nga Saimira 26 tetor 2013. Fotot e huazuara sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kurasanë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

gjelle me bizele

Gjellë me bizele ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Gjellë me bizele. Receta e gatimit për gjellë me bizele është dërguar nga Silvana Belishaku 24 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

panine me salcice

Panine me salçiçe ( Receta gatimit nga Saimira )

Panine me salçiçe. Receta e gatimit për panine me salçiçe është dërguar nga Saimira 23 tetor 2013. Fotot e huazuara sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

byrek me kungull te verdhe

Byrek me kungull të verdhë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byrek me kungull të verdhë. Receta e gatimit për byrek me kungull të verdhë është dërguar nga Ervina Saliu 22 tetor 2013. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

krofne

Krofne ( Receta gatimi nga Emirjona Caka )

Krofne. Receta gatimit është dërguar nga Emirjona Caka 20 tetor 2013. Foto © Emirjona Caka Për të shfletuar recetat e gatimit nga Emirjona Caka klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Revani Vlonjate - Marina - KuzhinaIme.al

Revani Vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )

Revani Vlonjate, një ëmbëlsirë tradicionale. Receta gatimit është dërguar nga Marina 19 tetor 2013. Foto © Marina. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

gjelle me presh

Gjellë me presh ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Gjellë me presh është një recetë gatimi popullore Shqiptare e stinës së dimrit. Kjo është një nga 5 + recetat e gatimit për gjellë me presh dërguar në KuzhinaIme.al Gjellë me presh

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë