Duke shfletuar: May 2015 16 Artikuj

komposto

Komposto pjeshke ( Receta gatimi nga Leonora Kodra )

Receta gatimit është dërguar nga Leonora Kodra 30 maj 2015. Foto © Leonora Kodra. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për komposto klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu […]

Byrek me mish

Byrek me mish (Receta nga Engjellushe Tusha)

Byrek me mish. Receta gatimit për byrek me mish është dërguar nga Engjellushe Tusha 25 maj 2015. Fotot © Engjëllushe Tusha. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

krepa me nutella dhe fruta

Krepa të mbushura me nutella dhe copa frutash ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Krepa të mbushura me nutella dhe copa frutash. Receta e gatimit për krepa të mbushura me copa frutash është dërguar nga Silvana Belishaku 25 maj 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

krem karamel

Krem Karamel ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Një ëmbëlsirë popullore, e shpejtë, e lehtë. Krem Karamel

embelsiremecokollate

Embëlsirë me shërbet çokollate ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Embëlsirë me shërbet çokollate. Receta e gatimit për embëlsirë me shërbet çokollate është dërguar nga Ervina Saliu 22 maj 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Byrek me spinaq, qepë të njoma

Byrek me spinaq, qepë të njoma, koper dhe djathë të bardhë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Byrek me spinaq, qepë të njoma, koper dhe djathë të bardhë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 22 maj 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

liko me fiq jeshil

Liko me fiq jeshil ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Liko me fiq jeshil. Receta e gatimit për liko me fiq jeshil është dërguar nga Ervina Saliu 21 maj 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

japrake ndryshe

Japrakë paksa ndryshe ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Japrakë paksa ndryshe. Receta e gatimit për japrak është dërguar nga Ervina Saliu 20 maj 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për japrak klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

byrek me spinaq

Byrek me spinaq ( Receta gatimi nga Leonora Kodra )

Byrek me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Kodra 20 maj 2015. Fotot © Leonora Kodra Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

akullore

Akullore në kushte shtëpie ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

gjokse pule te marinuara

Gjokse pule të marinuara ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Gjokse pule të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 18 maj 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

byrek me salce molle

Byrek me salcë molle ( Receta gatimi nga Saimira )

Byrek me salcë molle. Receta e gatimit për byrek me salcë molle është dërguar nga Saimira 18 maj 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë