Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
gjokse pule te marinuara

Gjokse pule të marinuara ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Gjokse pule të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 18 maj 2015. Fotot © Yllka Papa

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim gjokse pule të marinuara duke ndjekur udhëzimet në vijim

944 shikime

gjokse pule te marinuara

Përbërësit

4 lugë gjelle vaj ulliri

2 thelpinj hudhër

Gjokse pule

kripë, piper, lëngun dhe lëkurën e 1 limoni, majdanoz të grirë

Përgatitja

1

Në një qese plastike hedhim 4 lugë gjelle vaj ulliri, 2 thelpinj hudhër të grirë në rende, kripë, piper, lëngun dhe lëkurën e 1 limoni, majdanoz të grirë, hedhim gjokset e pulës dhe i lemë për 2-3 orë, mund t’i leni gjithë natën por duhet t’i fusni në frigorifer. Mund t’i skuqni, t’i piqni në furrë ose në grillë, shoqërohen me sallatë, pilaf, makarona.

Kategoritë

Yllka Papa ka dërguar në KuzhinaIme.al 31 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Yllka Papa.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: