Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Gjokse pule të marinuara ( Receta gatimi nga Yllka Papa )
Gjokse pule të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 18 maj 2015. Fotot © Yllka Papa
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim gjokse pule të marinuara duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
4 lugë gjelle vaj ulliri
2 thelpinj hudhër
Gjokse pule
kripë, piper, lëngun dhe lëkurën e 1 limoni, majdanoz të grirë
Përgatitja
1
Në një qese plastike hedhim 4 lugë gjelle vaj ulliri, 2 thelpinj hudhër të grirë në rende, kripë, piper, lëngun dhe lëkurën e 1 limoni, majdanoz të grirë, hedhim gjokset e pulës dhe i lemë për 2-3 orë, mund t’i leni gjithë natën por duhet t’i fusni në frigorifer. Mund t’i skuqni, t’i piqni në furrë ose në grillë, shoqërohen me sallatë, pilaf, makarona.