Duke shfletuar: November 2014 4 Artikuj

taliateles sufle

Taliateles sufle ( Receta gatimi nga Saimira )

Taliateles sufle. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 27 nëntor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

byrek me presh dhe spinaq

Byrek me presh dhe spinaq ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byrek me presh dhe spinaq. Receta e gatimit për byrek me presh dhe spinaq është dërguar nga Ervina Saliu 8 nëntor 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Musaka me perime - Brikena Metaj - KuzhinaIme.al

Musaka me perime ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Musaka me perime. Receta e gatimit për musaka me perime është dërguar nga Brikena Metaj 7 nëntor 2014. Fotot © Brikena Metaj. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për musaka klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

embelsire me pete sfoliat

Ëmbëlsirë me sfoliat ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Ëmbëlsirë me sfoliat. Receta gatimit për embëlsirë me sfoliat është dërguar nga Brikena Metaj 7 nëntor 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me peta sfoliat klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë