Duke shfletuar: Janar 2017 2 Artikuj

Supë me lëng mishi dhe oriz - KuzhinaIme.al

Supë me lëng mishi dhe oriz ( Receta gatimi nga KuzhinaIme.al )

Supë me lëng mishi dhe oriz. Receta gatimit për supë me lëng mishi dhe oriz është publikuar nga KuzhinaIme.al 6 janar 2017. Foto © KuzhinaIme.al Mësoni si të përgatisim supë me lëng mishi dhe oriz duke ndjekur udhëzimet në vijim Ps. Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

shendetlie

Shëndetlie ( Receta gatimi nga KuzhinaIme.al )

Shëndetlie. Receta gatimit për shëndetlie është publikuar nga KuzhinaIme.al 2 janar 2017. Foto © KuzhinaIme.al Mësoni si të përgatisim shëndetlie duke ndjekur udhëzimet në vijim Ps. Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë