Duke shfletuar: Briosh dhe kurasane 13 Artikuj

briosh

Kroasant me kos ( Receta gatimi nga Edvina Gjeci )

Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 4 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

briosh me marmalte

Briosh të mbushur me marmalatë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Briosh të mbushur me marmalatë. Receta e gatimit për briosh të mbushur me marmalatë është dërguar nga Brikena Metaj 15 qershor 2014. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

kroasant me cokollate

Kroasant me çokollatë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Kroasant me çokollatë. Receta e gatimit për kroasan me çokollatë është dërguar nga Silvana Belishaku 21 mars 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kroasan klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Embëlsira me nukrema - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Embëlsira me Nukrema ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Embëlsira me Nukrema. Receta e gatimit për ëmbëlsira me nukrema është dërguar nga Ervina Saliu 9 shkurt 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

briosh gershete me nutella

Briosh gërshetë me nutella ( Receta gatimi nga Ana )

Briosh gërshetë me nutella. Receta gatimit është dërguar nga Ana 22 nëntor 2013. Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

kurasane per pese minuta

Kurasanë për 5 minuta ( Receta gatimi nga Saimira )

Kurasanë për 5 minuta. Receta e gatimit për kurasanë për 5 minuta është dërguar nga Saimira 26 tetor 2013. Fotot e huazuara sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kurasanë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

briosh

Briosh ( Receta gatimi nga Elvira Shkoza )

Briosh. Receta gatimit është dërguar nga Elvira Shkoza 26 shtator 2013. Foto © Elvira Shkoza Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Elvira Shkoza klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

klife shtepie

Kifle Shtëpie ( Receta gatimi nga Julia )

Kifle Shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Julia 25 shtator 2013. Foto © Julia Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Julia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

klife

Klife ( Receta gatimit nga Julia )

Klife. Receta gatimit është dërguar nga Julia 2 shtator 2013. Foto © Julia Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Julia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu […]

bomboloni

Bomboloni ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Bomboloni. Receta e gatimit për bomboloni është dërguar nga Silvana Belishaku 1 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

molto

Molto ( kurasan ) ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )

Molto ( kurasan ). Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 12 gusht 2013, Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kurasan klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kroasan me kremviçe - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Kroasan me kremviçe ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kroasan me kremviçe, një recetë perfekte për mëngjes, fëmijët i duan shumë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 11 gusht 2013. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për korasanë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë