Duke shfletuar: Xhensila Kodra 2 Artikuj

Tave dheu

Tavë dheu ( Receta gatimi nga Xhensila Kodra )

Tavë dheu. Receta gatimit është dërguar nga Xhensila Kodra 8 shator 2013. Foto © Xhensila Kodra. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Xhensila Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tavë dheu klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

pite me djathe

Pite me djathë ( Receta gatimi nga Xhensila Kodra )

Pite me djathë. Receta gatimit është dërguar nga Xhensila Kodra 6 shtator 2013. Foto © Xhensila Kodra. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Xhensila Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë