Duke shfletuar: Mish pate 1 Artikuj

kofshe pate e pjekur

Kofshë pate e pjekur në tavë me presh dhe portokalle ( Receta gatimi nga Sjorada )

Kofshë pate e pjekur në tavë me presh dhe portokalle është një recetë gatimi dimërore. Kjo është një nga +20 recetat e gatimit dërguar nga Sjorada për Kuzhina Ime. Kofshë pate e pjekur në tavë me presh dhe portokalle

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë