Duke shfletuar: Krepa 3 Artikuj

krepa me nutella dhe fruta

Krepa të mbushura me nutella dhe copa frutash ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Krepa të mbushura me nutella dhe copa frutash. Receta e gatimit për krepa të mbushura me copa frutash është dërguar nga Silvana Belishaku 25 maj 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

torte e kripur

Tortë e kripur ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë e kripur. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 24 shkurt 2015. Fotot © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

krepa

Krepa me çokollatë dhe banane ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Krepa me çokollatë dhe banane. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 19 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë