Duke shfletuar: Fjoralba Seta 3 Artikuj

torta sharlote fjoralba

Torta Sharlotë ( Receta gatimi nga Fjoralba Seta )

Torta Sharlotë. Receta e gatimit për tortën sharlotë është dërguar nga Fjoralba Seta 6 gusht 2014. Foto © Fjoralba Seta Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Fjoralba Seta klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

petulla

Donuts ( petulla ) ( Receta gatimi nga Fjoralba Seta )

Donuts ( petulla ). Receta e gatimit për donuts ( petulla ) është dërguar nga Fjoralba Seta 18 shkurt 2014. Foto © Fjoralba Seta Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Fjoralba Seta klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

kek

Kek klasik ( Receta gatimi nga Fjoralba Seta )

Kek klasik. Receta e gatimit për kek klasik është dërguar nga Fjoralba Seta 12 janar 2014. Foto © Fjoralba Seta Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Fjoralba Seta klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë