Duke shfletuar: Marmalatë 7 Artikuj

marmalate fiku

Marmalatë fiku ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Marmalatë fiku është një nga recetat e shumë kërkuara gjatë sezonit të verës. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për marmalatë dërguar në Kuzhina Ime. Marmalatë fiku

marmalate pjeshke

Marmalatë pjeshke ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Marmalatë pjeshke. Receta e gatimit për marmalatë pjeshke është dërguar nga Ervina Saliu 20 korrik 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

marmalate portokalli

Marmalatë portokalli ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Marmalatë portokalli. Receta e gatimit për marmalatë portokalli është dërguar nga Ervina Saliu 6 mars 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

marmalate pjeshke

Marmalatë pjeshke ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Marmalatë pjeshke. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 21 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

marmalate kumbulle

Marmalatë kumbulle ( Receta gatimi nga Ela Rexhamti )

Marmalatë kumbulle. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhamti 15 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

marmalate molle

Marmalatë molle ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Marmalatë molle. Receta e gatimit për marmalatë molle është dërguar nga Ervina Saliu 13 gusht 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Marmelatë me luleshtrydhe - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Marmalatë me luleshtrydhe ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Marmalatë me luleshtrydhe. Receta e gatimit për marmalatë me luleshtrydhe është dërguar nga Ervina Saliu 12 gusht 2013. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë