Duke shfletuar: Engjëllushe Tusha 9 Artikuj

dhiple

Embëlsira ( Dhiple ) ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Embëlsira (Dhiple). Embëlsira (Dhiple) kështu quhen ( ose gjejini një emër tjetër se kush lexon/dëgjon pse quhen kështu dhe pse ashtu “please” ju lutem ! ) / Engjellushe Tusha. Kjo është një nga 300 + recetat e gatimit për embëlsira dërguar në Kuzhina Ime. Embëlsira ( Dhiple )

Gjelle me therrime dhe mish pule

Gjellë me thërrime me mish pule ( Receta gatimi nga Engjëllushe Tusha )

Gjellë me thërrime me mish pule është një gatim tradicional Shqiptar i Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Kjo është një nga 50 + recetat e gatimit me mish pule dërguar në Kuzhina Ime. Gjellë me thërrime me mish pule

Tave peshku

Tavë peshku me perime ( Receta gatimi nga Engjëllushe Tusha )

Tavë peshku me perime. Receta e gatimit është dërguar nga Engjëllushe Tusha 13 shkurt 2016. Foto © Engjëllushe Tusha. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi  me peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Byrek me mish

Byrek me mish (Receta nga Engjellushe Tusha)

Byrek me mish. Receta gatimit për byrek me mish është dërguar nga Engjellushe Tusha 25 maj 2015. Fotot © Engjëllushe Tusha. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Revani me miell orizi - Engjëllushe Tusha - KuzhinaIme.al

Revani me miell orizi ( Receta gatimi nga Engjëllushe Tusha )

Revani me miell orizi. Receta gatimit për revani me miell orizi është dërguar nga Engjëllushe Tusha 25 maj 2014. Foto © Engjëllushe Tusha. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për revani klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë […]

Vesharapi - Pufka - Engjellushe Tusha - KuzhinaIme.al

“Vesharapi ” apo “Pufka” Receta për një ëmbelsirë të shpejtë dhe të shijshme ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

“Vesharapi ” apo “Pufka” Receta për një ëmbelsire të shpejtë dhe të shijshme. Receta gatimit është dërguar nga Engjellushe Tusha 25 prill 2014. Foto © Engjëllushe Tusha. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për pufka klikoni këtu […]

dredhanik me spinaq

Dredhanik me spinaq ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Dredhanik me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Engjellushe Tusha 11 prill 2014. Foto © Engjellushe Tusha Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

makarona me gjokse pule

Makarona me gjoks pule ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Makarona me gjoks pule. Receta gatimit është dërguar nga Engjellushe Tusha 26 mars 2014. Foto © Engjellushe Tusha Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

makarona me panceta

Makarona me pançeta ( mish i tymosur ) ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Makarona me pançeta ( mish i tymosur ). Receta gatimit është dërguar nga Engjellushe Tusha 17 mars 2014. Foto © Engjellushe Tusha Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë