Duke shfletuar: Ana 10 Artikuj

briosh gershete me nutella

Briosh gërshetë me nutella ( Receta gatimi nga Ana )

Briosh gërshetë me nutella. Receta gatimit është dërguar nga Ana 22 nëntor 2013. Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Qiqrra

Qiqrra ( Revithja ) ( Receta nga Ana )

Qiqrra (Revithja). Receta gatimit është dërguar nga Ana 16 tetor 2013. Fotot © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni si të përgatisim qiqrra duke ndjekur udhëzimet […]

Byrek-me-spinaq-Ana-KuzhinaIme.al

Byrek me spinaq ( Receta gatimi nga Ana )

Byrek me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Ana 31 gusht 2013. Fotot © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Biskota për pashkët - Ana - KuzhinaIme.al

Biskota për pashkët ( Receta gatimi nga Ana )

Biskota për pashkët. Receta gatimi është dërguar nga Ana 2 maj 2013. Foto © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira për festa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

cyrek per pashket

Çyrek për pashkët ( Receta gatimi nga Ana )

Çyrek për pashkët. Receta gatimit është dërguar nga Ana 30 prill 2013. Foto © Ana Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira për festa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

hallve

Hallvë ( Receta gatimi nga Ana )

Hallvë, një gatim tradicional. Receta gatimit është dërguar nga Ana 27 prill 2013. Foto © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për hallvë klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Kallamarë të mbushura - Ana - KuzhinaIme.al

Kallamarë të mbushura më djathë të bardhë ( Receta gatimi nga Ana )

Kallamarë të mbushura më djathë të bardhë. Receta gatimit është dërguar nga Ana 22 prill 2013. Fotot © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me kallamarë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kek me limon

Kek me limon ( Receta gatimi nga Ana )

Kek me limon, një ëmbëlsirë e thjeshtë dhe e shijshme. Receta gatimit është dërguar nga Ana 20 prill 2013. Foto © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

kek me molle

Kek me mollë ( Receta gatimi nga Ana )

Kek me mollë. Mund edhe të përdorim Ftonj ose Dardha për këtë recetë gatimi. Receta gatimit është dërguar nga Ana 18 prill 2013. Foto © Ana Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

Patëllxhanë-të-mbushur-Ana-KuzhinaIme.al

Patëllxhanë të mbushur (Imam bajëlldi) ( Receta gatimi nga Ana )

Patëllxhanë të mbushur (Imam bajëlldi), një recetë tradicionale. Receta gatimit është dërguar nga Ana 17 prill 2013. Fotot © Ana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me patëllxhanë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë